Muzikant

image

De man grijpt de zuster bij de arm en trekt haar mee de gang op. Hij vindt het allemaal veel te spannend als Kitty op bezoek komt.
Een andere man begint te glimlachen als Kitty ukelele speelt. Hij mag ook spelen en hij krijgt veel complimenten van Kitty voor zijn muziek. Dan pakt hij Kitty plotseling bij de arm en geeft haar een knuffel.
Aan een andere man geeft Kitty een speeldoosje. Na wat oefenen weet de man hoe hij moet draaien om de muziek eruit te krijgen. Hij moet erg lachen om Kitty’s wanhoop, wanneer hij het hendeltje de verkeerde kant op draait. Uiteindelijk vindt hij dat leuker dan de muziek afspelen want hij blijft maar verkeerd draaien.
“Leuk”, zegt een vrouw, “de clown doet niks”.
Was je daar bang voor? vraagt Kitty.
“Een beetje”, zegt de vrouw. “Ik heb mijn tanden niet gepoetst vandaag. Nu heb ik drie gaatjes.”
Kitty gaat op de knieën tegenover de vrouw zitten en fluit een liedje. De vrouw raadt welk liedje het is. Daarna zingen ze het liedje samen. Eerst met verdrietige stemmen, daarna vrolijk.
De man van het speeldoosje stapt van zijn stoel en gaat op zijn knieën tegenover Kitty zitten. Zacht beweegt zijn gezicht naar dat van Kitty, tot zijn neus de hare raakt.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *